joi, 21 august 2014

ZF: Topul celor mai bune centre de afaceri din Bucureşti. Octagon, antreprenor la 6 dintre ele


Sky Tower

Ziarul Financiar a intervievat opt firme de consultanta imobiliara pentru a realiza un top al centrelor de afaceri care corespund cel mai bine criteriilor companiilor aflate in cautare de sedii noi. Extrem de dinamica pe segmentul de birouri, in ultimii ani, compania OCTAGON a fost antreprenor in cadrul a 6 dintre aceste proiecte.
Clădirea Victoria Center de pe Calea Victoriei, turnul Sky Tower de lângă mallul Promenada, unde OCTAGON a executat lucrari de infrastructura in sistem top- down şi parcul de afaceri AFI Business Park de lângă mallul AFI Palace Cotroceni sunt proiectele de birouri din Bucureşti care întrunesc cele mai multe criterii.
Victoria Center este cea mai atractivă clă­dire de birouri din Bucureşti cu o su­pra­fa­ţă închiriabilă mai mică de 10.000 de metri pătraţi, Sky Tower este pre­fe­ratul bro­kerilor în categoria imobilelor de peste 10.000 de metri pătraţi, în timp ce AFI Park este cel mai apreciat parc de afaceri, potrivit analizei care a luat în calcul zece criterii de departajare.
Olympia Tower
Pro­iectele împărţite în trei categorii – sub 10.000 mp, peste 10.000 mp şi parcuri de afaceri – au fost punctate de la 5 la 1 în funcţie de zece criterii, şi anume speci­ficaţiile tehnice, accesibilitatea, eficienţa spaţiilor, eficienţa în operare, vizibilitate şi design, calitatea ser­viciilor de administrare, facilităţile din clădire şi împrejurimi, raport preţ/calitate, rată bună de parcare şi buna reputaţie a chiriaşilor existenţi.
Green Gate
Localizata intr-o zona centrala pe Blvd Decebal, cladirea Olympia Tower este una dintre cele mai moderne din Bucuresti, cu o suprafata sub 10.000 mp. OCTAGON a executat lucrarile de infrastructura (pereti mulati, piloti forati, excavatie generala, grinda de coronament) si suprastructura pentru aceasta cladire.
Hermes Business Campus
La categoria cladiri cu suprafata de peste 10.000 mp, Green Gate, situata pe Blvd. Tudor Vladimirescu din Bucuresti este una dintre cele mai recent livrate cladiri. OCTAGON a fost antreprenor de specialitate pentru proiectul de birouri si a executat lucrari geotehnice: pereti mulati, piloti forati, epuismente si grinda de coronament. Cladirea are 10 etaje, o suprafata totala de 39.000 mp.
OCTAGON a fost implicata si in constructia a doua dintre cele mai mari parcuri de afaceri din Bucuresti: Hermes Business Campus (Blvd. Dimitrie Pompeiu) si Green Court Bucharest (Str. Gara Herastrau). Compania a fost antreprenor general pentru prima cladire de birouri din cadrul complexului. Dupa ce a livrat cladirea A din cadrul complexului Green Court Bucharest, dezvoltat de gigantul imobiliar Skanska, OCTAGON continua lucrarile de suprastructura la cladirea B, care va fi finalizata anul acesta.
Green Court Bucharest- Cladirea A
Green Court Bucharest- Cladirea B






Pe lista proiectelor construite de OCTAGON, aflate in topul ZF se numara si Floreasca Park, situat in N Bucurestiului pe Sos. Pipera. OCTAGON a fost antreprenor de specialitate si a executat lucrarile geotehnice.


Mai multe informatii puteti gasi AICI.
 
 
OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING
Telefon: (+4)021.232.39.20

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu