luni, 18 august 2014

OCTAGON desemnat subantreprenor general al cladirii PC Business Center din N Capitalei


                                                                                                                                                                                                                                                               
Comunicat de presa 14 August 2014

OCTAGON desemnat subantreprenor general al cladirii PC Business Center din N Capitalei
*      Valoarea contractului: 2 mil. Euro
*      Cladire de birouri situata pe Sos. Bucuresti- Ploiesti
*      Regim de inaltime: 2S+ 9 E

Bucuresti, 14 august 2014: Compania OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING, specializata in constructii civile si geotehnice, a devenit  subantreprenor general pentru un proiect de birouri din N capitalei: PC Business Center. Lucrarile de constructie executate au o valoare de aproximativ 2 milioane de Euro.

PC Business Center este situat pe Sos. Bucuresti- Ploiesti, Nr. 7-9. Cladirea are doua etaje subterane si 9 etaje supraterane si este localizata in apropierea Primariei Sectorului 1. Dezvoltatorul si antreprenorul general este Iridex Group Import Export.

OCTAGON a preluat proiectul in toamna anului 2013, in calitate de antreprenor de specialitate si a executat lucrarile de fundatii speciale si infrastructura: pereti mulati D 600, piloti forati D 620, grinda de coronament, excavatie si sprijiniri metalice, sistem de epuisment, radier S2, S1, hidroizolare subsol si bazin de apa. Lucrarile au fost finalizate in mai 2014.
Contractul a fost suplimentat cu executia lucrarilor de suprastructura, OCTAGON devenind subantreprenor general la PC Business Center. Constructia a ajuns la nivelul 3 al cladirii. Acesta este unul dintre cele trei proiecte de birouri majore, construite de OCTAGON in Bucuresti, in intervalul 2013- 2014, alaturi de Green Court Bucharest (Str. Gara Herastrau Nr. 2- 4) si Hermes Business Campus (Blvd. Dimitrie Pompeiu Nr. 7- 9).

“Desi potrivit statisticilor 2013 a fost un an mai slab pentru piata constructiilor decat anul anterior, 2013 si 2014 au fost ani de crestere intensa pentru OCTAGON, marcati de contractarea unor proiecte majore, in special pe segmentele de birouri si infrastructura. PC Business Center este o noua oportunitate de a demonstra capacitatea noastra de a executa toate lucrarile incluse intr-un proiect: fundatii speciale, infrastructura si suprastructura.”  a declarat Alexandros Ignatiadis, co- fondator si actionar OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING.

OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING (www.octagon.com.ro ) este o companie fondata in 2005, cu sediul central in Bucuresti si o sucursala in Bagdad (Irak).  Cu o cifra de afaceri de 19,6 milioane de euro in 2013, proiecte de anvergura in Romania, Irak, Grecia, Turcia si Bulgaria, OCTAGON este unul dintre principalii jucatori din domeniul constructiilor civile si geotehnice din Romania.
Printre lucrarile de referinta executate de OCTAGON in Romania se numara: complexul de birouri Green Court Bucharest (Str. Gara Herastrau- Bucuresti), cea mai inalta cladire de birouri din Bucuresti Sky Tower (Blvd. Barbu Vacarescu), cladirea de birouri Olympia Tower (Blvd. Decebal- Bucuresti) si Centrala Electrica cu Ciclu Combinat 867 MW OMV- Petrom (Brazi- Prahova).

Contact
OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING
Corina Ilie
Specialist Relatii Publice
Tel: (+40) 769 249 286

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu