luni, 11 august 2014

Skanska are primul chirias in cladirea B a complexului Green Court Bucharest, construit de OCTAGON



Skanska a anunţat închirierea primului spaţiu de birouri din a doua clădire aflată în construcţie în apropierea intersecţiei Barbu Văcărescu-Şoseaua Pipera, scrie Capital. OCTAGON este constructorul cladirii si executa in prezent lucrari de structura beton si structura metalica.

Green Court Bucharest- cladirea B
Sanofi, unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume, care pe piaţa locală deţine fabrica Zentiva din Bucureşti, a închiriat un spaţiu de circa 2.200 mp, urmând ca mutarea în noul sediu să aibă loc în luna iunie a anului viitor.
„În momentul de față efectuăm lucrări de structură la clădirea B, iar în curând vom începe lucrările la faţada clădirii”, a declarat Marcin Łapiński, preşedintele Skanska Property România.

Green Court Bucharest- cladirea B 2
Până în prezent, Skanska a închiriat aproximativ 19.000 mp din întregul complex Green Court Bucharest. Prima clădire, cu o suprafaţă de 19.500 mp, a fost închiriată în proporţie de 88% către Orange România şi Schneider Electric. Clădirea B va avea o suprafaţă închiriabilă de circa 18.000 mp.

Cladirea B este a doua din cele trei, cate va avea in total complexul. Tot OCTAGON a construit si cladirea A, in cadrul careia a executat lucrari de infrastructura (pereti mulati D 600; grinda de coronament; ancoraje), lucrari de structura beton si suprastructura. Cladirea A are 15 etaje. 
Green Court Bucharest- cladirea B 3

Contractul OCTAGON pentru aceasta cladire a fost suplimentat cu lucrari exterioare: constructie scari acces, rampe pentru persoane cu dizabilitati si parapete.
Green Court Bucharest  va avea o suprafata totala inchiriabila de 52.000 mp. Complexul dezvoltat de compania suedeza Skanska va fi certificat LEED Gold.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu