joi, 14 august 2014

Arabii construiesc primul mini-oras cu temperatura controlata din lume



Emiratul Dubai, care se mandreste deja cu cea mai inalta cladire si cel mai mare acvariu din lume, va construi cel mai mare mall si parc tematic de interior, care va fi primul mini-oras cu temperatura controlata la nivel global, relateaza Bloomberg Businessweek.

Centrul cu o suprafata de 720.000 de metri patrati va include 100 de hoteluri, un centru medical, centre pentru evenimente si un district teatral, toate aceastea urmand sa fie protejate cu un acoperis retractabil.
Potrivit dezvoltatorului proiectului, Dubai Holding, mini-orasul va fi construit in etape, in concordanta cu dezvoltarea treptata a turismului de familie in Dubai.

Obiectivul este atragerea a 180 de milioane de cumparatori pe an, prin asigurarea posibilitatilor de distractie, activitati si cazare astfel incat intreaga familie sa cunsume, fara grija conditiilor meteorologice impredictibile.

Dezvoltatorul vrea sa profite si de dezvoltarea industriei turismului medical, care atrage, potrivit estimarilor, 750.000 de persoane numai din Statele Unite.
Mall-ul Lumii (Mall of the World) va avea un complex de sanatate cu o suprafata de 270.000 de metri patrati, care va include servicii de chirurgie specializata si proceduri cosmetice.


 Mai multe informatii puteti gasi AICI.

 
OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING
Telefon: (+4)021.232.39.20


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu