marți, 28 octombrie 2014

OCTAGON a livrat a doua cladire din complexul Green Court Bucharest


                                                                                                        

*      Valoarea contractului: 3,8 mil. euro
*      Green Court Bucharest- complex de birouri situat pe Str. Garii Herastrau Nr. 4, Bucuresti

Green Court Bucharest Corp B
Compania OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING a livrat a doua cladire (corp B), din cadrul complexului de birouri Green Court Bucharest, dezvoltat de compania suedeza Skanska. Complexul va avea trei faze de dezvoltare, iar corpul B a reprezentat a doua faza de constructie. Valoarea lucrarilor executate de OCTAGON pentru aceasta cladire este de 3,8 mil. euro.

Faza a doua a proiectului a demarat in 2013, cu executia lucrarilor de fundatii speciale, constand in excavatie, pereti mulati D 600 si ancoraje. Anul acesta OCTAGON a realizat suprastructura corpului B, care are 3 nivele subterane, parter si 11 etaje.
Green Court Bucharest Corp B

Tot OCTAGON a construit si prima cladire din cadrul complexului Green Court Bucharest. Compania a fost antreprenor de specialitate si a executat lucrarile de infrastructura si suprastructura la cladirea A. 
Green Court Bucharest- corp B- cofrare & aremare

Cladirea  are o suprafata de 19.500 mp, iar investitia in aceasta faza s-a ridicat la 46 milioane de Euro.

Green Court Bucharest va avea o suprafata totala de 52.000 mp. Complexul este dezvoltat de compania suedeza Skansa, cunoscuta pentru cei 125 de ani de experienta in domeniul constructiilor si dezvoltarii imobiliare. Printre cele mai importante proiecte dezvoltate de companie se numara: podul Oresund, care uneste Suedia cu Danemarca, reconstructia Oculus World Trade Center Transportantion Hub in New York si cladirea de birouri “Gherkin” Swiss Re din Londra. Skanska a dezvoltat peste 2 milioane de spatii de birouri in toata lumea.

Green Court Bucharest- Corp B- cofrare
Green Court Bucharest- corp B- cofrare & aremare












OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING

Mai multe informatii puteti gasi AICI.


Telefon: (+4)021.232.39.20



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu