vineri, 24 octombrie 2014

Constructia top- down, prin care infrastructura si suprastructura unei cladiri sunt executate simultan, utilizata frecvent de OCTAGON


Hermes Business Campus- betonare placa etaj

Cladirile cu subsoluri multiple, situate in zone urbane aglomerate, necesita implementarea unor metode de constructie mai complexe, care sa garanteze soliditatea si rezistenta. Una dintre cele mai eficiente solutii este constructia top- down. OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING a utilizat procedura in mod frecvent pentru constructia unor cladiri de birouri.
Sky Tower
Principalul avantaj al metodei consta in faptul ca infrastructura si suprastructura pot fi construite concomitent, timpul de executie fiind redus semnificativ.
Sky Tower- Excavatie in sistem top-down
Metoda de constructie a fost adoptata la inceputul anilor '60, insa este utilizata de un numar limitat de constructori, intrucat nu este o procedura usor de aplicat: excavarea sub planseu este dificil de realizat.
Constructia top- down se realizeaza in mai multe etape.
Sky Tower- Excavatie in sistem top-down
OCTAGON a inceput sa utilizeze constructia top- down pentru a executa infrastructura celei mai inalte cladiri de birouri din Bucuresti: Sky Tower (Blvd. Barbu Vacarescu). Compania a construit trei plansee din beton armat, avand 4.600 mp fiecare.
Sky Tower- Excavatie in sistem top-down
In 2010- 2011, OCTAGON a realizat fundatia si structura pentru nivelurile 3 si 4 subterane ale cladirii A din cadrul complexului Hermes Business Campus (Blvd. Dimitrie Pompeiu Nr. 5-7- Bucuresti).

Compania a folosit sistemul top- down si pentru realizarea proiectelor de birouri Cathedral Plaza (Str. General Berthelot), Charles de Gaulle Plaza (Piata Charles de Gaulle) si a hotelului de patru stele Novotel (Calea Victoriei), toate cladirile fiind localizate in Bucuresti.


OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING

Mai multe informatii puteti gasi AICI.


Telefon: (+4)021.232.39.20



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu