luni, 14 octombrie 2013

OCTAGON – antreprenor general pentru Hermes Business Campus


OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING  si- a adjudecat in luna august lucrarile de antrepriza generala pentru proiectul de birouri “Hermes Business Campus”, localizat in Bucuresti, pe Blvd. Dimitrie Pompeiu. In cadrul proiectului OCTAGON executa lucrarile de infrastructura si suprastructura, dupa ce a finalizat lucrarile de fundatii speciale in 2011.

Hermes Business Campus este unul dintre cele mai mari proiecte de birouri din Bucuresti, demarat in 2010. Hermes este un proiect “verde”, care va fi auditat in vederea obtinerii certificarii BREEAM (BRE Environmental Assessment Method), unitatea de masura utilizata in descrierea performantelor unei cladiri, in ceea ce priveste mediul inconjurator.

Este primul proiect imobiliar dezvoltat de Atenor Group in Romania. Complexul de birouri va avea o suprafata inchiriabila de 78.000 mp si 14 nivele, dintre care patru subterane si va fi construit in mai multe faze.

In prezent OCTAGON realizeaza lucrarile de infrastructura pentru nivelurile subterane -1 si -2 si suprastructur cladirii A, in regim de antrepriza generala.

In 2011 compania a executat lucrarile de fundatii speciale, prin excavare in sistem top-down, pentru nivelurile subterane -3, -4 ale cladirii. 

OCTAGON a folosit sistemul top- down si pentru realizarea proiectelor de birouri Cathedral Plaza ( Str. General Berthelot), Floreasca City Center- Sky Tower (Blvd. Floreasca), Charles de Gaulle Plaza (Piata Charles de Gaulle) si a hotelului de patru stele Novotel (Calea Victoriei).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu