vineri, 11 iulie 2014

Octagon Contracting & Engineering Catalog Lucrari geotehnice 2014



OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING este o companie fondata in 2005, care a reusit de-a lungul celor 8 ani de activitate sa isi consolideze pozitia in domeniul constructiilor geotehnice si civile, devenind unul dintre principalii jucatori pe piata din Romania.

Ne adresam atat clientilor din mediul privat, cat si celor din sectorul public si avem capacitatea tehnica de a oferi solutii din faza de proiectare pana la executie.

OCTAGON a castigat recunoastere la nivel national realizand lucrari de constructie in cadrul unor proiecte importante, precum: Hermes Business Campus, Sky Tower, Blue House Olympia, Termocentrala cu Ciclu Combinat 867 MW OMV Petrom Brazi.

                                      Puteti vizualiza catalogul lucrarilor geotehnice 2014 aici


Abilitatea de a gestiona proiecte majore simultan si dorinta de a creste si in afara granitelor tarii au condus la extinderea cu succes a companiei, in strainatate. Prezenta companiei OCTAGON la nivel international a fost inaugurata in 2009, prin deschiderea unei sucursale in Bulgaria (Sofia) si continuata in 2011 prin deschiderea unui birou in Irak (Bagdad).

Date cheie:

Domenii de activitate: constructii geotehnice si civile
Cifra de afaceri 2013: 19,6 mil. EURO
Angajati 2013: 126 (in Romania), 27 (in Irak)
Acoperire geografica: Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu