vineri, 22 mai 2015

Octagon sarbatoreste 10 ani de succes in constructii cu o noua identitate vizuala



Bucuresti: Provocari, oportunitati, proiecte din toate segmentele pietei constructiilor executate in cinci tari din lume si o echipa careia i s-au alaturat in fiecare an noi profesionisti: asa suna reteta succesului descoperita si aplicata de compania de constructii Octagon Contracting & Engineering. Compania sarbatoreste 10 ani in constructii cu o identitate vizuala improspatata. Noul logo simbolizeaza maturizarea companie intr-un deceniu de activitate in constructii si reflecta valorile si obiectivele pentru urmatorii ani.

Conexiunea vizuala dintre “octagon”-  simbolul companiei restilizat, culorile portocaliu, alb, gri si negru si denumirea “ Octagon Contracting & Engineering” denota cresterea companiei prin diversificarea portofoliului de proiecte si servicii si evidentiaza in acelasi timp individualitatea si unicitatea pe piata constructiilor.

“Acum 10 ani am lansat OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING cu scopul de a crea o companie de succes si a atrage cei mai competenti specialisti din domeniul constructiilor. A fost un deceniu extraordinar cu multe realizari si am reusit sa atingem tintele pe care ni le-am propus. Noua identitate vizuala marcheaza inceputul unei noi ere in constructii pentru OCTAGON si vorbeste despre forta pe care am dobandit-o intr-un deceniu de activitate, intr-un domeniu cu multe obstacole si transformari bruste. Am evoluat de la statutul de subantreprenor specializat in executia de lucrari geotehnice la cel de antreprenor general pentru proiecte de anvergura, ne-am extins in Irak unde avem contracte in derulare si am reusit sa castigam experienta in toate segmentele pietei constructiilor. Intotdeauna am cautat metode noi, mai eficiente de constructie si in felul acesta am creat parteneriate solide cu clientii nostri. Sunt mandru sa conduc o echipa de specialist dedicati care se straduiesc zilnic sa atinga excelenta in constructii.” a spus dl. Alexandros Ignatiadis, CEO Octagon Contracting & Engineering.

10 realizari marcante

·         In 2015 Octagon are un portofoliu de proiecte in valoare de 24 mil. Euro.
·         Compania si-a dezvoltat echipa de la 50 de angajati in 2005 la aproape 200 in prezent.
·         Octagon a contractat proiecte majore pe piata constructiilor, precum: complexul de birouri Hermes Business Campus (Blvd Dimitrie Pompeiu Nr. 5- 7 Bucuresti), centrala de cogenerare cu ciclu combinat 867 MW OMV- Petrom (Brazi), cladirea de birouri Sky Tower (Calea Floreasca- Bucuresti), complexul de birouri Green Court Bucharest (Str. Gara Herastrau- Bucuresti), pasajul subteran de la Piata Presei Libere.
·         Din 2015 compania lucreaza cu unul dintre cele mai active fonduri de investitii din Romania: NEPI Invest pentru care executa lucrari geotehnice in cadrul proiectului de retail City Park Constanta.
·         Octagon si-a inceput activitatea ca subantreprenor de constructii geotehnice, a evoluat pana la statutul de antreprenor general, iar in prezent executa proiecte din sectoare cat mai variate: birouri, mall-uri, rezidentiale, industriale/centrale electrice, renovari cladiri istorice, infrastructura rutiera etc.
·         Octagon a fost antreprenor de lucrari geotehnice pentru cea mai inalta cladire din Romania- Sky Tower si a realizat premiere in executia fundatiilor speciale in Romania : cea mai adinca excavatie pentru o bareta (50m), cel mai mare diametru pentru un pilot (2.000 mm), cel mai adanc foraj pentru un pilot (48m), grosime maxima pentru un perete mulat (1000 mm).
·         Primele proiecte executate au fost in Romania, insa pe parcurs Octagon a executat lucrari si pe piata international, in Bulgaria, Turcia si Grecia.
·         In 2011 Octagon s-a extins cu un nou birou in Irak, iar in prezent are proiecte in derulare in Badgad si Basra.
·         Tot in 2011 compania a achizitionat baza de aprovizionare Comat Electro, printr-o investitie in valoare de 2 mil. Euro.
·         Octagon si- a extins parcul de utilaje pe care il detine cu utilaje noi.


CONTACT:
Corina Ilie
Consultant relatii publice
mobil:0769.249.286


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu